Det blev som det blev

2012-05-23 @ 21:01:19
Har bestämt mig för att stanna på min gamla blogg för det är dag jag har allt.

Skit mycket i skolan

2012-05-21 @ 21:45:50
Sorry men jag känner att jag behöver ta en bloggpaus för en lite stund!!

I can take you to another world

2012-05-20 @ 22:03:17
Hej! Har duschat och varit med Muffin ska gå och lägga mig nu! Ska bli skönt! Nu blir det många utropstäcken men men i alla fall så är det skola imorn och det ska bli sådär det bra med det är att jag får träffa kompisar och det jobbiga är att jag är tvungen att sitta still i alla evighet. Hoppas ni har haft en bra dag själv har jag haft en underbar dag. Solen har stått på topp och jag har solat och tagit första doppet i polen. Kallt! Hörs!
Min älskade Muffin!

Ute och solar

2012-05-20 @ 15:18:21

Hej! Jag och Johanna ligger ute i solen med parasoll för vi är ssåååå ljushyade. Jag ligger i hängmattan med parasoll och Johanna på studsmattan med parasoll. Ska gå och göra oss var sin drink så vi hörs!

Det regnade riktigt mycke inatt

2012-05-20 @ 08:14:15
Hej! Ska åka typ nu! Ska träna ska bl skönt men ändå samtidigt så hemskt och kalt. Idag blir det en långa dag för man har vaknat så tidigt och sen så är det sista dagen innan skolan börjar igen. Vaknade i natt av att det spöregnade och inte lite heller. Jag hade fönstret öppen sådär på glänt man kan ha men var tvungen att sänga det helt om jag inte vill ha det blöt inomhus. Hörs!

I wish I could...

2012-05-20 @ 00:18:40
Hej! Ska sov ska bli skönt men det kommer inte vara så länge ska åka och träna. Morgonträningarna är så sjukt sega med det är skönt efteråt. Haft en ok dag lite tråkigt men i alla fall så är det lördag. Kollade lite på matchen mellan chelse och bayen sjukt duktiga och låg väldigt lika så det blev straffsparkar. Då satte chelse ett underbart straff avgörande skottl. Underbar! Måste sova ska upp tidigt imorn. Hörs!
Kolla bilden ser ni hur korta zayn, harry och louis är jämfört med tjejerna!

Jag känner inte dig

2012-05-19 @ 12:13:08
Hej! Just nu är det reklam och däför tar jag mig tid att skriva detta inlägget. Jag ser på en film på kanal 5, filmen är bra och med en annas historia, är en histore som jag har aldrig har sätt innan och det räcker inte med det utan båder peeta från hungerspelen och Belle från Twilight.
vaknade vi tio och har legat och slöat i ca två timmar. Det är så underbart med lov. Hörs!

Dags att säga adjö till den 18 maj

2012-05-18 @ 23:42:24
Hej! Ska snart gå och lägga mig. Har sutit och lirat lite på gitarren och kollat på datorn. Har haft en underbar dag med en massa kul och har inte hunnit blogga så mycket som önskat. Men ni ska få en lite snabb repris:
Vaknade upp vi nio av ett sms, var ett rätt udda sätt att vakna på med det var tur att jag vaknade så tidigt annars hade jag sovit bort hela dagen. Sedan fixade jag en underbar bruch med pannkakor, salami, brioost, varmakoppen och jordgubbar. Så underbar! Far iväg till nova tätt in på för att köpa lite smått. Sedan hem och vila. Sedan när jag väl hade vilat klar var kl redan 5 så lekte lite med plattången och spelad musik och kollade på tv, sånt man gör när man ska fördröja tiden, skönt att få bara ta det lungt och inte bry sig om hur mycket kl är.
Har varit ett underbar väder hela dagen så det har varit ett stort plus.
Godnatt!

Vit kommer alltid att vara vit

2012-05-18 @ 18:48:06
Hej! Va på nova en sväng och köpte en tröja och lösögonfransar och sen så kollade jag och mamma på konfa kläninng men hittade ingen bra kläninng men har en hittat en jätte fin kläninng och ett par jättefina skor på nätet så få se om det blir det som blir konfakläderna.

Solen står i topp

2012-05-18 @ 10:42:47
Godmorgon har nu varit vaken i ca en timme. Hade en skön sovmorgon som hade en prefekt längd, om jag siver för länge blir jag bara helt ur fas och det är lite störigt. Men idag få jag se vad som händer. 
Kollar på Audrinas life på mtv.
Elvis Idas underbara hund

Du står där medans jag står här

2012-05-18 @ 00:35:58
Vi ses imorn eller snarare senare idag. När jag har sovit några timmar! Hörs :)

Mtv är tillbaka

2012-05-17 @ 22:53:28
Jag är så himla glad märkte precis att Mtv är tillbaka. Så himla underbart. Skypar lite med Johanna ny med hon ska snart lägga sig så få se hur länge samtalet kommer vara. Men i alla fall så vill jag rekommendera ett redigeringsprogram för dina bilder som är gratis.

Solen går upp och ner men jag står kvar vi din sida

2012-05-17 @ 21:55:06
Hej! Har sätt klar på filmen för ett tag sen, den var inte trevlig gillar den inte med det var en bra ide till en film. Så jag rekommenderar inte den om man inte gillar massa våld. I alla fall så ska jag inte göra något mer än att sitta på datorn och ha tråk. Alma min gåkompis är i göteborg och spelar basket så henne kan jag inte gå en härlig kvälls promenad med.
Matildag var hos doktorn innan och nu fick jag veta att hennes blindtar (som är lika stor som ens lilfingertopp och har ingen funktion som vi vet om) är irriterad. Hon ska kanske operera bort den imorn. Stakars Matilda hon verkar ta det lungt men jag får gåshud så fort jag tänker på knivar som skär och att bli sövd. Hoppas jag inte behöver göra sånt.
Hade det jätte kul hos Ida även om det var en kort stund vi gjorde det vi alltid brukar göra. Gå längs stranden, köpa mjukglass (den glassen är så himmla god). Underbart
Är sur på min tv för den vägrar att ta imot tv signaler så jag akn inte se på tv. Hörs!


Det var det

2012-05-17 @ 17:47:46
Hej! Har precis kommit hem, va inte jättelänge där med vi hade kul så länge vi va. Hon skulle på gymnasik och då körde det hem mig på samma gång. Sp nu sitter jag och ska kola på en ny film jag hyrde igår ska bli kul!

Nu ska jag äntligen få träffa dig igen

2012-05-17 @ 14:15:30
Äntligen nu ska jag få träffa Ida vi har inte träffats på flera månader i alla fall inte på evigheternas evighet. Ska bli sjukt kul, ska stoppa i mig något och sen far jag. Längtar! Det är lite jobbigt att hon bor så långt ifrån mig innan kunde jag bara sparka(på sparkcykel) över till henne men nu måste jag köra i en timme men det är det alltid värt.
Kolla är med och tävlar: http://mooollys.se/2012/may/dagens-lasare-10.html#comment va du också med.

Min Kamera

2012-05-17 @ 13:33:23
Min kamera är en Nikon D3100 som jag nu har haft i nästan ett helt år. Fick det som en fördelsedags present och kameran har används flitigt. Mitt objektiv heter nikkor 18-55mm och är ett jättebra objektiv.

Vem har sagt att jag inte får?

2012-05-17 @ 13:25:47

T-shirt HM | jeans - HM | Kofta - Ginatricot

En underbar morgon

2012-05-17 @ 13:17:47
Hej! Sitter nu i sängen med datorn i knät och har haft en skön morgon. Vaknade vi halv ett så har inte varit vaken så länge med jag har i alla fall kollat lite bloggar. Ska ner och käka lite frukost sen så blir det något vet inte riktigt än. Men i alla fall så det bara jag och min bror hemma för tillfället, Mamma och Matilda åkte till docktorn för att kolla upp något och pappa stack till jobbet eller kolonin har ingen aning så nu blir det fest. Nej.... Hörs!

Torsdags kväll

2012-05-16 @ 21:51:43
Hej har precis kollat klart på filmen. Ska gå och lägga mig för att vara utvilad tills imorn när det är studio dag!
Har haft en underbar dag med ett lite konstigt väder och nu är det svart och blåser.
I veckan kom Kp till Matilda och i den fanns den rolgitaste texten jag har läst på evigheter, det löd: Hej! Jag är en tio-årig kille som har börjat runka och jag vet hur jag ska sluta! Så himmla kul,gulligt att han ens skriver det i tidningen. Men tycker ändå synd om honom. Men i alla fall så är det långhelg imorn och framåt, har inga speciella planer för imorn få se. Kanske är med en gamal vän få se. Elr blir det Nova med Mamma.
Vi hade reflextionsdag idag i skolan som var chill vi började kl 9 och slutade kl 2 vi hade ett lite läxförhör på morgonen och sen lite redovising om det där sketchup programet. Ska aldrig göra om det. Lärarna sa att vi fick typ tre timmar i skolan och det skulle inte behövas mer och man är typ klar men då märker jag att mina fönster inte vill bil fönster så är tvnungen att göra om allt och det tog ett bra tag. När vi va klar med det vi var tvugna att göra så skulle vi fördröja tiden lite och lekte lite hela havet stormar och vem var det som vann. Ingen mindre än jag. Så himla underbart. När jag var i final så var det jag och en kille som tävlade om att vinna så går vi runt och sen så stoppades musiken han sätter sig på stolen och jag kommer flygande i nästa sekund men min höft i högsta hug. Drämer in höften i hans midja. Han ger sig och jag vinner.
Dagens ord: Håll ut det lönar sig alltid!
Hoppas du har haft en bra Onsdag!

Hjärtan i din blogg

2012-05-16 @ 15:14:28

<script type="text/javascript">
Width =1000; // ange bredden på sidan som ska snöas in...
Height =2000; // ange höjden på sidan som ska snöas in...
Count =30; // antal snöflingor OBS! ange inte för stort antal!
MaxStep=3; // max steg i rörelsen
MinStep=1; // min steg i rörelsen
MaxFlake=10; // max storlek på snöflinga
MinFlake=4; // min storlek på snöflinga

PosX = new Array();
PosY = new Array();
StepX = new Array();
StepY = new Array();
StarSize=new Array();

for (i = 0; i < Count; i++) {
PosX[i] = Math.random()*Width;
PosY[i] = Math.random()*Height;
StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep;
StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep;
StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake;

document.write("<div id='Obj" + i + "' style='position:absolute; left:0px; top:-20px; z-index:10000; visibility:hidden; color:#000000; font-weight:normal; font-family:Verdana; font-size:"+StarSize[i]+"pt'>♥</div>");
}

function animate() {
for (i = 0; i < Count; i++) {
PosY[i] += StepY[i];
PosX[i] += StepX[i];

document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible";
if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås
PosX[i] = Math.random()*Width; ///2
PosY[i] = -20;
StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep;
StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep;
}

document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px";
document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px";
}
setTimeout("animate()", 50);// hastighet
}

setTimeout("animate()", 1000);

</script